• ул. Јордан Јордановски бр. 4
  • [email protected]
  • Пон - Саб: 8:00 до 16:00
Awesome Image
Awesome Image
АВТОШКОЛА СЕМАФОР

Ваш постојан партнер

Научете ги правилата на сообраќајот и завршете ја практичната обука со професионални квалификувани инструктори за да се стекнете со возачка дозвола за рекордно време!
Нашите предавања за возачка дозвола покриваат сè што вие треба да знаете. Ние ги мотивираме нашите кандидати да го положат испитот за возачка дозвола и да станат достојни возачи. Нудиме поволни пакети на предавања и стручни обуки во градот на Гостивар.

Стекнете се со возачка дозвола за
рекордно време. Контактирајте нè!

СТАНИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ВОЗАЧ

Стани професионален
возач за 1 месец!

Нашите часови за возачка дозвола покриваат сè што вие
треба да знаете. Ние ги мотивираме нашите кандидати
да го положат тестот за возачка дозвола и да станат достојни возачи.

Категорија Б

Се дозволува да се вози моторно возило чија вкупна авторизирана маса не надминува 3500 кг и да нема повеќе од 9 седишта вклучувајќи го и седиштето на возачот.
Awesome Image
Awesome Image

Категорија Ц

Во категорија „Ц„ спаѓаат друга група на возила од она од категорија „Д„ чија вкупна маса надминува 3500 кг и на кои може да им биде придадено приклучно ...
Awesome Image
Awesome Image

Едукативни курсеви
за сите возрасти.

Пријавете се за возачка дозвола!

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Модерни возила
за полесно возење

10 професионални квалификувани инструктори со службен сертификат за вршење дејност со 11 модерни и практични возила.
Icon

Учете со нашите професионални инструктори

Со 20 часа и посветена грижа вие ќе бидете подготвени за полагање.
Icon

Ги покриваме сите аспекти на безбедно возење

Со 36 часа практична обука вие ќе бидете подготвени да полагате тест за полигон и градско возење.
Icon
Icon
0%
успешно
полагање
Icon
Icon
0k+
среќни клиенти
во целата земја
Icon
Icon
0год
искуство
на пазарот
НИЕ ЈА ПРАВИМЕ РАЗЛИКАТА

Ние ги даваме најдобри инструкции за секој кандидат.
Ова е причината зашто ние создаваме безбедни возачи.

ШТО КАЖУВААТ КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Сведоштва на клиентите

Ги поздравуваме вашите предлози и проценки