Awesome Image
Awesome Image
Autoshkolla SEMAFOR

Partneri juaj i përhershëm

Mësoni rregullat e komunikacionit dhe bëni praktikën me instruktorë profesionistë të kualifikuar, që të merrni patentën e shoferit në kohë rekorde!
Mësimet tona të lejes së drejtimit mbulojnë gjithçka që ju duhet të dini . Ne i motivojmë kandidatët tanë që të kalojnë testin e patentës dhe të bëhen shoferë të denjë . Ofrojmë paketa të përballueshme mësimore dhe trajnime ekspertësh në qytetin e Gostivarit.

Pajisu me patentë shoferi
në kohë rekorde. Na kontaktoni!

Bëhu shofer profesional

Bëhu vozitës profesionist
për 1 muaj!

Mësimet tona të lejes së drejtimit mbulojnë gjithçka që
ju duhet të dini. Ne i motivojmë kandidatët tanë
që të kalojnë testin e patentës dhe të bëhen shoferë të denjë.

Kategoria B

Lejohet të drejtosh mjet motorik me masë maksimale të autorizuar jo më të madhe se 3500 kg dhe me jo më shumë se 9 ndenjëse, përfshire edhe atë ...
Awesome Image
Awesome Image

Kategoria C

Në kategorinë “C” bien nje grup tjetër e mjeteve nga ajo e kategorisë “D” pësha totale e të cilave është mbi 3500 kg dhe në te cilat mund ...
Awesome Image
Awesome Image

Kurset tona edukative
për të gjitha moshat

Aplikoni për patentë shoferi!

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Vetura moderne
për vozitje më të lehtë

10 instruktorë profesionistë të kualifikuar dhe të çertifikuar zyrtarisht për ushtrimin e profesionit, me 11 automjete moderne dhe praktike.
Icon

Mëso nga instruktorë profesionist

Për 20 orë me përkujdesje të përkushtuar ju do të jeni të pregaditur për të hyrë në test.
Icon

Mbulojmë të gjitha aspektet e drejtimit të sigurtë

Me 36 orë praktikë ju do të jeni të gatshëm për të hyrë në testin e poligonit dhe qytetit.
Icon
Icon
0%
Norma jonë e
kalueshmërisë
Icon
Icon
0k+
Klientë të lumtur
në mbarë vendin
Icon
Icon
0vite
Eksperienca jonë
në treg
Ne bëjmë dallimin

Japim udhëzimet më të mira për çdo kandidat,
Kjo është arsyeja pse ne prodhojmë shoferë të sigurt

Çka thonë klientët për ne

Dëshmitë e klientëve

I mirëpresim sugjerimet dhe vlerësimet tuaja