Rreth Nesh

Awesome Image
Awesome Image
Bëhu shofer i denjtë

Ne jemi autoshkollë me përvojë, të besueshëm, të sigurt dhe miqësor

Autoshkolla jonë ofron mësime për patentë shoferi për kandidatët e të gjitha moshave mbi 18 vjeç. Reputacioni ynë dhe vitet e përvojës pasqyrojnë angazhimin tonë për të bërë përvojën tuaj të autonjetit të kënaqshme dhe edukative. Qëllimi ynë është të mësojmë secilin nga kandidatët tanë aftësitë themelore të nevojshme për t’u bërë shoferë të sigurt dhe të përgjegjshëm.

Pajisu me patentë shoferi
në kohë rekorde. Na kontaktoni!

Historia jonë

Rreth 30 vite eksperiencë

Falë besimit tuaj, punës sonë të palodhshme dhe stafit tonë profesionist
kemi qëndruar afër 30 vite së bashku.
Awesome Image

Viti 1995

Themelimi i kompanisë.

 • Automjete monderne dhe praktike
 • Programe mësimore inovative
 • Ekip profesional
 • Poligon me të gjitha kushtet e nevojshme
 • Këshilla dhe udhëzime
Awesome Image

Viti 2000

Zgjerimi i kompanisë

 • Automjete monderne dhe praktike
 • Programe mësimore inovative
 • Ekip profesional
 • Poligon me të gjitha kushtet e nevojshme
 • Këshilla dhe udhëzime
Awesome Image

Viti 2006

Zgjerimi i ekipës

 • Automjete monderne dhe praktike
 • Programe mësimore inovative
 • Ekip profesional
 • Poligon me të gjitha kushtet e nevojshme
 • Këshilla dhe udhëzime
Awesome Image

Viti 2019

Ribrendimi i kompanisë.

 • Automjete monderne dhe praktike
 • Programe mësimore inovative
 • Ekip profesional
 • Poligon me të gjitha kushtet e nevojshme
 • Këshilla dhe udhëzime
Awesome Image

Viti 2021

Kategoria "C"

 • Automjete monderne dhe praktike
 • Programe mësimore inovative
 • Ekip profesional
 • Poligon me të gjitha kushtet e nevojshme
 • Këshilla dhe udhëzime
Awesome Image

Viti 2022

Brezi i ri.

 • Automjete monderne dhe praktike
 • Programe mësimore inovative
 • Ekip profesional
 • Poligon me të gjitha kushtet e nevojshme
 • Këshilla dhe udhëzime
Awesome Image

Sot

Autoshkolla SEMAFOR

 • Automjete monderne dhe praktike
 • Programe mësimore inovative
 • Ekip profesional
 • Poligon me të gjitha kushtet e nevojshme
 • Këshilla dhe udhëzime
Aplikoni për patentë shoferi!
Background Image
të voziturit me ne është e lehtë

Hapat deri te patenta

Na lejoni që t’ju ndihmojmë me drejtimin tuaj individual dhe nevojat e testimit.
Investo ne sigurinë tënde ne rruge !
01

Pjesa teorike

20 orë ligjerata me instruktor profesional.
02

Pjesa praktike

36 orë praktikë me vetura moderne.
03

Provimet

Testim - Poligon - Qytet
Ekipi ynë

Të përzgjedhurit tanë profesional

Ligjerues dhe instruktor profesional, të liçencuar nga organet përkatëse!

F. Idrizi

Themelues / Menaxher

F. Memishi

Instruktor

A. Emini

Instruktor

B. Fetahi

Instruktor

F. Memishi

Instruktor

A. Emini

Administrator

B. Fetahi

Administrator